Menu Sluiten

Artificiële Planten Huren

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

Meer info

tags: Kunstplanten Kopen – Kunstplanten Huren – Leveranciers Kunstplanten – Namaakplanten Kopen – Namaakplanten Huren – 

Wenst u meer info over Artificiële Planten Huren kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/


Artificiële Planten Huren

menu wie zijn wij wat doen wij rekwisieten filmwagens wagens themadecoratie portfolio privacy contact rekwisieten nostalgiccars bezit naast een ruime keuze aan wagens ook een ruime waaier aan rekwisieten themadecoratie en jukeboxen Artificiële Planten Huren kostenraming Al de decoratie kan verhuurd worden voor huwelijksfeesten evenementen filmopnames … . U denkt waarschijnlijk voor wat kunnen wij rekwisieten gebruiken rekwisieten worden vaak gebruikt als zaaldecoratie zoals onder andere een leuke kleurrijke jukebox of allerlei soorten beelden en decoratie. Onze rekwisieten worden ook gebruikt in de film en theaterwereld en zelfs voor fotoshoots. Bent u al lange tijd opzoek naar iets aarzel dan niet om ons te contacteren misschien hebben wij dit voor u themadecoratie is eveneens te huren in verschillende thema s cubaans caribbean hawaaans … . Wij hebben eveneens een ruim aan.

menu times terug wonen en tuin alles in wonen en tuin raquo meubels woontextiel tuin spiegels woondecoratie kaarsen kaarsenhouders geur wanddecoratie raamdecoratie verlichting kunstplanten en bloemen koken en tafelen alles in koken en tafelen raquo servies serveren bakken glazen koffie en thee funcooking buiten tafelen keuken en tafeltextiel bewaren en meenemen koken bestek eten en drinken alles in eten en drinken raquo koken met ottolenghi eten drinken taart en gebak smaakmakers wereldkeukens huishouden alles in huishouden raquo batterijen ventilatoren antikrasvilt afval schoonmaken bad en douche wassen en drogen opbergers feest alles in feest raquo geslaagd ek voetbal babyshower bruiloft vaderdag verjaardagen kinderfeestjes inpakken feestversiering verkleden feest tafelen hobby alles in hobby raquo borduren schilderen tekenen en kleuren haken.

Feiten over Artificiële Planten Huren

home assortiment decoratieartikelen contact zoek menu menu in vereffening wij bieden u een gamma van artikelen aan die constant worden aangevuld en vernieuwd manden kunstbloemen en kunstplanten kunstfruit vogels duiven poppen dieren vlinders zinkartikelen feestartikelen voor kerstmis pasen sint valentijn halloween. De zetel is gevestigd te merelbeke in de onmiddellijke omgeving van de autosnelwegen e en e. Daar vind je onze magazijnen meer dan m bureaus toonzalen en een ruime parking bent u geïnteresseerd in de prijs van Artificiële Planten Huren Alle tentoongestelde artikelen zijn in voorraad en kunnen in principe onmiddellijk worden geleverd. Aarzel niet om ons te contacteren op het nr. .. Of via contactformulier enkel voor bedrijven met een geldig btwnummer. Eft bvba in vereffening locatie merelbeke.